Saladeria wil jullie laten proeven, en laten ervaren wat gezond eten met je doet.

Van gezond en vers eten  word je niet alleen fitter en vrolijker, maar onze verse salades, wraps en versgeperste sappen zijn ook nog eens ontzettend lekker.

Welke maaltijd u bij ons ook kiest, wij brengen al het goede van groente en fruit in een heerlijke verse maaltijd vol energie.

Onze maaltijden bestaan niet alleen uit rauwkost maar ook uit gestoomde en gegrilde groenten, vlees, vis en gepasteuriseerde kaassoorten. Met als topping keuze uit diverse noten en zaden. Onze salades zijn allemaal op smaak gebracht met een verse huisgemaakte dressing.

 

Alle producten die wij zelf selecteren om ons menu samen te stellen komen uit de schijf van 5.

Want wanneer je eet volgens de schijf van 5 krijg je naast voldoende energie en mineralen ook vitamines, eiwitten, koolhydraten, vetten en vezels binnen die jou dag weer een extra boost geven!

Om deze belangrijke voedingsstoffen in de producten te behouden en de versheid van de maaltijden te garanderen en doen wij elke dag zelf onze inkoop.

Zo kunt u genieten van dagverse producten in uw maaltijd!

 

Wanneer u besteld word uw maaltijd vers voor u bereid vlak voor het moment van bezorging of afhalen.

Wij bezorgen bij u aan huis en op het werk zodat u een heerlijke lunch of avondmaaltijd hebt die past bij een gezonde leefstijl.

En natuurlijk kunt u ook een hapje bij ons komen eten!