Healthy feel good food!

Saladeria wil jullie laten proeven, en laten ervaren wat gezond eten met je doet.

Van gezond en vers eten  word je niet alleen fitter en vrolijker, maar onze verse salades en versgeperste sappen zijn ook nog eens ontzettend lekker.

Of je nu een van onze salades of sappen kiest uit ons menu, of je eigen salade/sap samenstelt. Wij brengen jouw al het goede van groente en fruit in een heerlijke verse maaltijd vol energie.

Onze salades bestaan niet alleen uit rauwkost maar ook uit gestoomde en gegrilde groenten, vlees en vis, allemaal op smaak gebracht met een huisgemaakte dressing.

Wij bezorgen salades en sappen aan huis en op het werk zodat je een heerlijke lunch/avondmaaltijd hebt met al het goede van groente en fruit.          

Wij zijn geopend van 10:00 tot 14:30. Wilt u een salade in uw avond pauze of voor 's avonds thuis op te eten? Dan kunt u gewoon uw bestelling aan ons doorgeven tijdens onze openingsuren. Door onze smakelijke en vers houdende salade verpakking en juice bottle kunt u, uw salade en sap prima in de koelkast bewaren en op elk moment van de dag van uw gezonde maaltijd genieten. Super handig dus! 

 

Hungry?! Bekijk hier onze Menukaart

 

      Bedrijfslunch/Familielunch

Bestellen voor meerdere personen? Bekijk hier de mogelijkheden Bedrijfslunch & Familielunch

 

Ben je nieuwsgierig, volg ons op Facebook en Instagram voor de nieuwste toevoegingen aan onze menukaart, acties, en nog veel meer!