Onze Bereiding

Of je nu kiest voor de zachte zalmfilet, knapperige gamba's of voor onze malse kippenhaasjes. (Die trouwens ook halal zijn), zorgen wij dat jou keuze vis of vlees meteen van de grill warm aan je salade word toegevoegd vlak voordat onze bezorgster onderweg gaat om jou bestelde maaltijdsalade bij je te bezorgen. Ook worden diverse groenten en fruit elke dag vers voorbereid op de grill of gestoomd.

Het voordeel van grillen is dat je geen extra vet hoeft toe te voegen en dus geen extra calorieën aan je voeding toevoegt zoals wel gebeurt bij bakken of frituren. Als je gerechten klaarmaakt op de grillplaat, dan blijven voedingsmiddelen optimaal behouden. De buitenkant wordt dichtgeschroeid waardoor vocht en voedingsstoffen worden ingesloten. Dat maakt de gerechten niet alleen smakelijker maar ook voedzamer. 

Wij nemen jullie via onze social media mee in hoe wij onze salades bereiden.

Kijk op onze socials voor meer van deze smaakmakende video's en foto's!

 


De salade dressings zijn home made!

Wij hebben diverse soorten home made dressings. Deze passen perfect in hun smaaksensatie bij de gekozen ingrediënten die aan de salades zijn toegevoegd. We hechten waarden aan het gebruik van verse producten en ingrediënten. Dit geld natuurlijk ook voor onze dressings. Die een extra smaakmaker zijn aan je salade. Elke salade heeft zijn eigen home made dressing en deze word dan ook telkens weer vers bereid.

Van een dressing met een pitje tot een dressing met een zoetje, alles is terug te vinden in ons menu. Wanneer je een salade zelf samenstelt kun je zelf je favoriete dressing uitkiezen die je graag aan je maaltijdsalade wilt toevoegen.

 

Wij gebruiken noten en zaden.

De afgelopen jaren zijn noten enorm populair geworden. Natuurlijk eten we deze kleine rakkers al jaren, maar dankzij alle gezonde voordelen zijn ze nu nog meer in trek dan ooit te voren. We weten inmiddels dankzij verschillende onderzoeken dat noten ontzettend gezond zijn. Maar toch is de ene noot de andere niet. Zo bepaalt de bewerking van de noot of het een gezonde toevoeging aan ons dieet is of niet.

In noten zitten voornamelijk onverzadigde vetten. Dit zijn vetten die voortkomen uit plantaardige producten. Olie en noten zijn hier goede voorbeelden van. Door het eten van noten daalt het cholesterolgehalte. Die daling verkleint de kans op hart- en vaatziekten. Dit in tegenstelling tot producten met verzadigde vetten, die het cholesterolgehalte doen stijgen.

 

De dagverse saladbar.

Een van de dingen die bij ons voorop staan is het gebruik van smaakvolle en verse producten. Maar waarom vinden wij dit zo belangrijk?!

Groente en fruit zijn namelijk een belangrijke leverancier van voedingsvezels, vitaminen en mineralen. Onderzoek wijst uit dat groente en fruit een positief effect hebben op je gezondheid. Ze verlagen de bloeddruk en de slechte cholesterolwaarden. Ook beschermen ze je tegen hart- en vaatziekten en andere chronische ziekten zoals diabetes type 2.

Daarom willen alleen maar dagverse groenten en fruit gebruiken bij het bereiden van de salades en sappen

 


Verpakking en bezorging.

Door onze smakelijke en vers houdende salade verpakking en juice bottle kunt u, uw salade en sap prima in de koelkast bewaren en op elk moment van de dag van uw gezonde maaltijd genieten. Super handig dus!

Onze salade verpakking en juice bottles zijn 100% recyclebaar! Met een middenlaag van gecertificeerd rPET en een buitenlaag van nieuw materiaal is onze verpakking gegarandeerd voedselveilig. Na gebruik kunnen onze duurzame saladebakken opnieuw worden gerecycled en verwerkt tot een nieuw bruikbaar verpakkingsmateriaal.

Wij zijn een bezorgservice. Dit betekend dat wij uitsluitend berzorgen. Met onze herkenbare Saladeria bezorgauto bezorgen wij op elke locatie binnen ons bezorg gebied. Dit kan zijn thuis, op je werk, in het park of aan het water. Want onze verpakkingen zijn ook super handig om op de hand mee te nemen tijdens een walk in the park of om te gebruiken bij een picknick!